Naslovna Društvo Uvođenje komunalnog reda na prostoru oko gradske pijace “Tvrđava”

Uvođenje komunalnog reda na prostoru oko gradske pijace “Tvrđava”

0
PODELI

Saglasno Odluci o komunalnom redu grada Niša, po nalogu zamenika gradonačelnika a saglasno ovlašćenjima iz Statuta gradske opštine Crveni Krst i Odluke o organizaciji Uprave gradske opštine Crveni Krst, u saradnji sa drugim gradskim i republičkim organima, počev od 18. 06. 2014. g. pa nadalje Gradska opština Crveni Krst će preko komunalne inspekcije svoje Uprave vršiti neprekidno kontrolu ulaska i izlaska dostavnih i drugih vozila koja prevoze poljoprivredne i druge proizvode na području gradske pijace „Tvrava“, u ulici Đuke Dinić i bočnim ulicama.

Dostavna vozila koja nemaju nalepnicu plave zone za 2014. godinu, izdatu od strane Uprave za komunalno uređenje, energetiku i saobraćaj grada Niša, biće sankcionisana u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima.

Takođe, radi uvođenja komunalnog reda u ulici Đuke Dinić i bočnim ulicama prema gradskoj pijaci „Tvrđava“ gradska opština Crveni Krst obezbediće, preko nadležnih gradskih i državnih organa, uklanjanje nepropisno parkiranih vozila i vozila koja nemaju nalepnicu plave zone a zatečena su na parking mestima po isteku vremena za kretanje u plavoj zoni.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde