Naslovna Ekonomija GO „Pantelej“: Izglasan izveštaj o budžetu

GO „Pantelej“: Izglasan izveštaj o budžetu

0
PODELI

Završni budžet GO „Pantelej“ za 2013. godinu, uglavnom je ispunio planirana očekivanja, jer, prema rečima nadležnih, završna računica pokazuje da su prihodi jednaki rashodima, tako da je što se tiče para, ova niška opština na pozitivnoj nuli, izjavio je predsednik opštine Pantelej Srđan Savić. Na 16. sednici Skupštine GO „Pantelej“, odbornici su izglasali izveštaj o budžetu, ali i smene zamenika predsednika opštine, i pojedinih članova komisija.

Uspešna realizacija projekata za razvoj opštine Pantelej, ali i vanredna situacija u Srbiji, usporila je planove koje su čelnici i skupština Panteleja imali, ali suipak, kako kažu zadovoljni onim što je urađeno do sada.

Osim rasprave o budžetu, koji je pozitivno ocenjen, na dnevnom redu naknadno su dodate i tačke dnevnog reda za smenu pojednih funkcionera u ovoj opštini.

U rukovodstvu GO Pantelej kažu da je budžet realizovan preko 70 % od planiranog, tako da je to, kako navode, pokazatelj jednog domaćinskog poslovanja opštine, koje će se truditi da i u narednom periodu održe.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde