Naslovna Društvo „Vodom protiv vode“ 2. juna u 17 sati

„Vodom protiv vode“ 2. juna u 17 sati

0
PODELI

Glumci filma „Montevideo“ i fudbalski veterani Crvene zvezde igraće humanitarnu fudbalsku utakmicu protiv poznatih Nišlija u ponedeljak 2 . juna od 17 sati na stadionu Železničara.

Ulaznicu za ovaj meč Nišlije mogu da plate vodom, konzerviranom hranom i hemijskim sredstvima, a prikupljena pomoć biće namenjena ugroženima od poplava.

Ekipa „Montevidea“ još jednom će, posle tačno godinu dana, zaigrati fudbal u Nišu, na stadionu Železničara. U pomoć im pristižu i veterani srpskog fudbala Perica Ognjenović, Srđan Maksimović i Dejan Ilić. Protivnička ekipa biće sastavljena od poznatih Nišlija ali ne iz sveta politike, kažu organizatori. Nišlije će moći da uživaju u meču, druže se sa poznatima i istovremeno pomognu ugroženima u poplavama.

I sportski veterani su se rado odazvali ovoj akciji, a pozvaće i mlade snage niškog sporta da pomognu protivničkom timu.

Prošle godine je na humanitarnoj utakmici prikupljeno preko 2 tone hrane, a ovog puta organizatori očekuju više.

Pod sloganom “Vodom protiv vode” meč će početi 2. juna u 17 sati. Nije važno ko će biti pobednik, već da bude što više navijača, dodaju organizatori.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde