Naslovna Društvo U Panteleju ulaganje u sport od velike važnosti

U Panteleju ulaganje u sport od velike važnosti

0
PODELI

U stalnom nastojanju da stimuliše razvoj sporta, GO Pantelej se stalno trudi da pomogne klubove i pojedince sa svoje teritorije, kaže predsednik ove opštine Srđan Savić. Tako su na Evropsko prvenstvo u pauerliftingu, koje se održava u Češkoj ispratili Ivana Stankovića, dok su dočekali mladu kajakašicu Milicu Kostov, koja se sa zlatnom medaljom vratila sa prestižnog takmičenja u Bosni i Hercegovini.

Ulaganje u sport je veoma važno i novac ne sme biti prepreka za one koji ostvaruju vrhunske rezultate, kaže predsednik GO Pantelej Srđan Savić. On je istakao da opština uvek u skladu sa svojim mogućnostima izlazi u susret klubovima i pojedincima, a da su Milica i Ivan samo neki od primera.

Kajakašica Milica Kostov prošle godine ponela je titulu najbolje sportistkinje u opštini, a ona je nastavila sa odličnim rezultatima.

Nakon zapaženog rezultata na balkanskom takmičenju, Ivan Stanković koji se bavi pauerliftingom oprobaće se i na Evropskom prvenstvu u Češkoj. Očekivanja su visoka i za ovo nadmetanje.

Ovi sportisti kažu da nije jeftino otići na ovakva takmičenja, tako da im svaka finansijska podrška mnogo znači i ističu da im je drago što je i njihova opština jedna od onih koji im pomažu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde