Naslovna Ekonomija Bolji uslovi za francuske investicije

Bolji uslovi za francuske investicije

0
PODELI

PostojemogućnostizaprivrednipreokretnajuguSrbije, jer se stvarajuboljiuslovizainvestiranje, rekao je nasastankusaprivrednomdelegacijomizFrancuskepotpredsednik RPK NebojšaBogdanović.

Šefekonomskesekcijefrancuskeambasade u SrbijiPjerGranžuan je istakao da suprivredniciizFrancuskesvevišezainteresovanizaposlovanje u Nišu, kaoi da ćedoniratipomoćugroženimaodpoplava.

Francuskadelegacija je tokomboravka u NišuposetilapredstavnikeGradaNiša, Aerodorma „Konstantin Veliki“, a potomiprivrednikepriRegionalnojprivrednojkomori, nainicijativuSašeMiljkovića, počasnogkonzulaFrancuske u Nišu.

Francuskaprivrednadelegacija je poslednji put u Nišubila pre tri godine, a sada je pravovreme da se stvoreuslovizanovefrancuskeinvesticije, kažešefekonomskesekcijefrancuskeambasade u Srbiji, PjerGranžuan.

Trenutno u našojzemljiposluje 100 francuskihpreduzeća, ali bi tajbrojmogao da se poveća, kažu u Regionalnojprivrednojkomorinajavljujućiidolazakpremijera Aleksandra Vučića, koji bi uskorotrebalo da se sretnesaprivrednicima, kako bi se pronašlinajboljimodelizabržirazvojprivredejugaSrbije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde