Naslovna Društvo Promocija prve grupe mladih ambasadora

Promocija prve grupe mladih ambasadora

0
PODELI

Poseta pozorištima, bibliotekama, galerijama i bioskopima u Nišu porsala je za 30 odsto u poslednja četri meseca od kada i mladi ambasadori kulture svojim vršanjacima promovišu kulturna dešavanja u našem gradu, rečeno je u gradskoj kući na promociji prve grupe ambasadora.

210 studenata i učenika osnovnih i srednjih škola svoju dužnost obavljaće do septembra kada će druga grupa mladih zauzeti njihovo mesto, a dobiće i pojačanje u vidu ambasadora privrede i sporta.

Svaki fakultet, osnovna i srednja škola u Nišu, već četiri meseca imaju po jednog ambasadora kulture. Do sada su dobro promovisali nišku kulturu jer su to radili za oko 40 000 učenika svakog ponedeljka na početku svih predavanja i na svim časovima, ocenio je na prijemu mladih ambasadora gradonačelnik Niša prof dr Zoran Perišić.

Mandat prve grupe ambasadora traje godinu dana, odnosno do septmebra kada, kada će biti izabrani kako ambasadori za promociju sportskih manifestacija tako i ambasadori privrede koji će razvijati preduzetništvo kod mladih.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde