Naslovna Društvo SREDNjOŠKOLCI SRBIJE ZNAJU ŠTA DA RADE SA NOVCEM

SREDNjOŠKOLCI SRBIJE ZNAJU ŠTA DA RADE SA NOVCEM

0
PODELI

Beograd 26–27. maj 2014. – Na dvodnevnom Nacionalnom takmičenju najboljih učeničkih kompanija 20 srednjoškolskih timova iz 12 gradova predstaviće svoje proizvode i usluge i pokazati šta su naučili o poslovanju, organizaciji, marketingu, komunikaciji i prezentaciji.

Učeničke kompanije će 26. maja na prodajnom sajmu u tržnom centru Delta siti posetiocima izložiti svoje proizvode i usluge, a članovi žirija ocenjivaće veštine i jedinstvenost ponude učenika. Proizvode i prihod ostvaren na sajmu učeničke kompanije doniraće žrtvama poplava.

Drugog dana takmičenja, 27. maja u Domu omladine, učenici će predstaviti izveštaje svojih kompanija. Scenske prezentacije otvoriće ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi, ministar prosvete Srđan Verbić, i direktor Sektora za rad sa privredom Societe Generale banke Milan Vićentić.

Pobednici ovog takmičenja predstavljaće Srbiju u julu na evropskom finalu u Estoniji, gde će odmeriti snage sa najboljim učeničkim kompanijama iz 38 zemalja.

Nacionalno takmičenje najboljih učeničkih kompanija deo je šire aktivnosti javnog zagovaranja za neophodnost kreiranja zakonskog okvira, u kojem bi se učeničke kompanije dodatno razvijale i poslovale. Ovu aktivnost Dostignuća mladih u Srbiji realizuju kroz Program Pokreni se za budućnost, koji sprovodi organizacija Centar za razvoj liderstva zahvaljujući finansijskoj podršci kompanije Filip Moris.

Kontakt osoba: Marija Miličković, Dostignuća mladih u Srbiji, 064/14-26-046, marija.milickovic@ja-serbia.org

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde