Naslovna Sve vesti Niš Miljana Stanojković i Slavko Zec su se kvalifikovali za prvenstvo Evrope!

Miljana Stanojković i Slavko Zec su se kvalifikovali za prvenstvo Evrope!

0
PODELI

Prvaci Sveta i učesnici u kulinarskom show-u “Moja kuhinja, moja pravila” na Tv B92 Miljana Stanojković i Slavko Zec su se kvalifikovali za prvenstvo Evrope!

U Svetskoj federaciji (WBPF) Miljana i Slavko su učestvovali na kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Segedinu 17.maja 2014. gde su se i kvalifikovali.

Njihov sledeći korak je Evropsko prvenstvo u Prištini koje će se održati 23.,24.,25.maja 2014.

Miljana i Slavko su trenutno pod velikim pritiskom i tenzijom, jer se još uvek ni ne zna da li će uspeti i da odu zbog nedostatka finansija koje će trebati za pripreme, kotizacije, hotelski smeštaj, put, kostime itd. Grad Niš se ukazao za pomoć ali izgleda ta pomoć neće ni stići na vreme jer su poplave u našoj zemlji zauzele prioritet. Grad Bačka Palanka je odbio da pomogne ovim mladim perspektivnim sportistima, baš sada, kada im je najgore i kada treba da sačuvaju titule i samim tim Srbiju predstave u najboljem svetlu.

ZEC_3259

Tako to bude uvek, kada nekom treba baš 1 korak do cilja. Da li će uspeti ovaj put ostaje znak pitanja… Ali vidimo da izgleda Srbija uopšte ne ceni Svetske pobede i to što se vijorila srpska zastava 2 puta na prvenstvu Sveta u Austriji i u Slovačkoj. Možemo biti samo razočarani, zbog toga što se više energije troši moleći za pomoć, nego sva muka u pripreme koje nisu ni malo jednostavne, kako po pitanju psiho-fizičkih aktivnosti, tako i po pitanju nauke. Jer oblikovati telo na najbolji način na Svetskom nivou i pobediti pored toliko konkurencije i zemalja, nije ni malo jednostavno.

Zato apelujmo na javnost i probudimo svest, i dajmo pomoć mladim, perspektivnim i uspešnim ljudima u našoj zemlji!!!

ZEC_3155

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde