Naslovna Društvo Novogodišnja i Božićna čestitka predsednika Gradske Opštine Palilula

Novogodišnja i Božićna čestitka predsednika Gradske Opštine Palilula

0
PODELI

Svim Palilulcima, našim saradnicima, poslovnim partnerima i donatorima, želim dobro zdravlje, puno uspeha i radosti u životu u Novoj 2014. godini. 

Očekujem da nam Nova godina bude srećnija i uspešnija od svih proteklih. Mi smo razvojno orjentisana gradska opština Grada Niša, koja gradi novu, realnu viziju razvoja, kako bi kvalitet života naših građana bio bolji i sadržajniji. Uostalom, zapažen rad opštinske Uprave i organa u opštini Palilula – primena standarda kvaliteta u radu opštinske Uprave; stvaranje uslova da se putem projekata obezbede potrebna sredstva za unapređenje kvaliteta života svih kategorija stanovnika opštine; podsticanje interesovanja i podrška organizovanju mladih; aformacija preduzetništva i stvaranje uslova za nova zapošljavanja; ostvarena regionalna saradnja-posebno sa gradovima i opštinama u Bugarskoj, štednja, odgovorno poslovanje, borba protiv kriminala i koorupcije najznačajnije su aktivnosti u radu rukovodstva opštine Palilula u ovoj 2013.godini.

Definisali smo našim Akcionim planom Viziju razvoja opštine Palilula, koja glasi:»Opština Palilula, ekonomski razvijena zajednica, integrisana u globalne tokove, atraktivna za život i rad, koju karakteriše fleksibilno tržište rada, konkurentni ljudski resursi i bogat kulturni identitet.« Siguran sam sa će Gradska opština Palilula-Niš, na osnovu evidentnih rezultata, uspešno obezbedi svoj razvojni put kao i jasno mesto u okviru Strategije razvoja i godišnjeg budžeta Grada Niša u saradnji sa Gradom i u 2014.godini.
PREDSEDNIK GRADSKE OPŠTINE PALILULA
Boban DžUNIĆ, s.r.

2.Sediste opstine Palilula , PH D.Vidojkovic

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde