Naslovna Sve vesti Niš GRADONAČELNIK NIŠA OBIŠAO JKP „NAISSUS“

GRADONAČELNIK NIŠA OBIŠAO JKP „NAISSUS“

0
PODELI

Gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić obišao je danas JKP „Naissus“ gde ga je direktor Dejan Andrejević upoznao sa radom ovog preduzeća.

Direktor Andrejević je ovu priliku iskoristio da gradonačelniku Perišiću bliže predstavi sve planove, radove, međunarodne projektne aktivnosti i upozna ga sa naporima koje čine zaposleni da bi poboljšali nivo pružanja usluga ali i podigli postojeći stepen naplate od korisnika. Direktor se posebno osvrnuo na Program poslovanja i Plan javnih nabavki, kao temelje poslovanja niškog vodovoda u 2014. godini, uz geslo: „Stručnost, stabilnost i uštede“.

Gradonačelnik Perišić je pružio punu podršku direktoru Dejanu Andrejeviću i podržao napore da se finansijski konsoliduje poslovanje time što će prestati zaduživanje preduzeća putem podizanja kratkoročnih kredita i preći na poslovanje na bazi realnih prihoda i pokazatelja.

Ovom prilikom je gradonačelnik Niša poželeo puno rada, uspeha, zdravlja i sreće u 2014. godini svim zaposlenim u JKP „Naissus“ -u, sa porukom da samo stabilna i jaka javna preduzeća čine grad Niš stabilnim, a da će on lično učiniti sve da dobra postojeća saradnja bude još više unapređena, što će rezultirati zadovoljstvom naših sugrađana i naravno svih zaposlenih u niškom vodovodu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde