Naslovna Sve vesti Niš Radnički sa Vardarom proslavlja 90. rođendan

Radnički sa Vardarom proslavlja 90. rođendan

0
PODELI

Fudbaleri niškog Radničkog odigraće u sredu, 11. decembra prijateljski susret sa Vardarom iz Skoplja povodom 90. rođendana kluba.

Nakon završene polusezone u kojoj je Radnički zauzeo 4. mesto i tako napravio najveći uspeh gledajući prethodne godine, fudbalere iz Niša čeka još jedna provera i oproštaj od navijača u 2013. godini.

U sredu će biti odigran prijateljski susret sa Vardarom povodom 90 godina Fudbalskog kluba Radnički, pa je u Gradskoj kući u Nišu upriličen prijem za goste iz Skoplja, prvotimce Radničkog, ali i brojne legende “Reala sa Nišave”:

– Imam čast da sam gradonačelnik u godini kada naš Radnički slavi 90 godina. Radnički je bio i ostao nešto prepoznatljivo u našem gradu, nije bio to bez ovih fubalera i navijača. Radnički je širio ideju lepote fubala, ljubavi prema gradu i to nas je spajalo i činilo da naš Radnički bude još više naš. Imam čast da vas ugostim i malim gestom pažnje pokažemo koliko ste bili, sada i koliko ćete u budućnosti biti važni za ovaj grad. Učinio sam sve, kao gradonačelnik, da pomognem, da se klub vrati na stare staze slave – rekao je Zoran Perišić, gradonačelnik Niša.

Ekipi Vardara Perišić je preporučio:

– Našim gostima iz Skoplja zahvaljujem na dolasku i želji da podele svečanost ovog trenutka. Nadam se da ćete se lepo provesti u našem gradu, ali Radnički će vas “odrati”. Nemojte da se nadate da će biti ustupaka – dodao je Perišić i rekao da su predstavnici Vardara uvek dobrodošli u Nišu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde