Naslovna Sve vesti Niš Jednoglasno podržavamo Aleksandra Vučića

Jednoglasno podržavamo Aleksandra Vučića

0
PODELI

Nismo iznenađeni današnjim istupanjem člana predsedništva i narodnog poslanika Vladimira Cvijana, jer je predsednik Alekandar Vučić još pre nekoliko meseci najavio spregu političkih lobija i moćnih i najbogatijih tajkuna u Srbiji. Ono što nas je ipak zaprepastilo je da se ta sprega i veza politike i novca otkrije ovako drsko, menjajući teze i proglašavajući sopstveni interes za interes građana Srbije. Aleksandar Vučić i SNS su poveli Srbiju u budućnost o kakvoj do pre nekoliko meseci ni najveći optimisti i najveće patriote nisu mogle ni da sanjaju: Srbiju bez kriminala, Srbiju bez političke moći tajkuna, bez korupcije, Srbiju sa mnogo zaintersovanih investitiora, Srbiju u Evrospkoj uniji.Ali takva Srbija ne odgovara onima koje bespoštedna borba Aleksandra Vučića protiv kriminala i korupcije i protiv sprege tajkuna i političke moći ostavlja bez novca koji su zaradili bezočno pljačkajuću Srbiju. Srpski naprednjaci prepoznaju kukavičje jaje koje im podmeće Vladimir Cvijan i poručuju mu da taj plan neće uspeti, a dokaz za to je najveći rejting koji je u istoriji Srbije imao jedan političar, a to je rejting koji danas ima Aleksandar Vučić. U radu Aleksandra Vučića velika većina građana Srbije prepoznala je odlučnost, poštenje i hrabrost kakvu srpska politička scena ne poznaje. Ne želimo tajkune u mreži političara niti političare u mreži tajkuna i zato zdušno podržavamo Aleksandra Vučića u svemu što radi za njegovu i našu Srbiju,za budućnost njegove i naše dece.

Najava kandidature Vladimira Cvijana za predsednika SNS-a je tempirana u trenutku kada i Vlada Srbije i SNS donose odluke koje su presudne za budućnost naše zemlje. Davno je srpski narod rekao da ne pada sneg da sakrije breg nego da svaka zverka pokaže svoj trag. Trag koji je danas ostavio Vladimir Cvijan i njegovi finansijeri nije pokazao neslogu u SNS-u, već je naprotiv omogućio da svi stanemo iza Aleksandra Vučića na putu ka Srbiji kojom ćemo se svi ponositi. Ona druga Srbija koju nam nude Cvijan i Mišković, nije Srbija koju mi želimo.

Gradski odbor SNS-a u Nišu daje jednoglasnu i apsolutnu podršku Aleksandru Vučiću i tražimo od njega da istraje u svojoj i našoj borbi, jer Srbija nema alternativu.

09.12.2013
Gradski odbor SNS Niš

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde