Naslovna Društvo OTVOREN 2. SAJAM ZDRAVE HRANE

OTVOREN 2. SAJAM ZDRAVE HRANE

0
PODELI

U Nišu je danas otvoren 2. SAJAM ZDRAVE HRANE i prateće opreme “PRIRODNO-NIŠ”.

Manifestaciju je otvorio pomoćnik gradonačelnika prof. dr Jovan Stojković koji pozdravio prisutne i izrazio zadovoljstvo što je Niš domaćin ovog sajma. 

“Ovo je sjajna prilika da se upoznamo sa svim tradicionalnim proizvodima koji pomažu razvoju turizma i unapređenju naših izvoznih potencijala. Grad Niš predano radi na obezbeđivanju zdravih i kvalitetnih proizvoda koji će potrošače mamiti vrhunskim kvalitetom, zanimljivom ambalažom i jedinstvenim ukusima. Siguran sam, da će se danas ostvariti nova poslovna partnerstva sa ciljem bolj promocije zdravehrane, pića i tradicionalnog načina pripremanja prehrambenih proizvoda, koji predstavljaju deo kulturnog identiteta našeg naroda”, rekao je profesor Stojković na ceremoniji otvaranja sajma.

Ovaj sajamski događaj okuplja veliki broj firmi koje će na sajmu prikazati svoju ponudu proizvoda iz oblasti kao što su: prerada voća i povrća, zdrava hrana, makrobiotika, organska proizvodnja hrane, sušeno voće, pečurke, oprema za preradu voća i povrća, sušare, hladnjače, mašine zapakovanje, lekovito bilje i preparati od lekovitog bilja, med i proizvodi od meda uz učešće konsultantskih kuća i stručnih udruženja.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde