Naslovna Sve vesti Niš Sednica Skupštine Grada 29. novembara

Sednica Skupštine Grada 29. novembara

0
PODELI

Na sednici Skupštine grada Niša koja će biti održana u petak, biće, između ostalog, usvojena deklaracija o borbi protiv trgovine ljudima, odbornici će odlučivati o imenovanju nadzornih odbora ustanova, a biće i razmatran predlog o imenovanju novih i preimenovanju 48 ulica, koje imaju dva, a neke čak tri naziva, najavio je predsednik SG Niša prof. dr Mile Ilić.

Predsednik SG Niša prof dr Mile Ilić ističe da će u petak Skupština usvojiti deklaraciju o borbi protiv trgovine ljudima. Posebno važno je i to da su predlagači ovog dokumenta sve odborničke grupe, i pozicija i opozijica.

Ilić dodaje i da će biti donete dve odluke koje će pomoći razvoju poljoprivrede, a jedna od njih je i formiranje fonda za poljoprivredu i ruralni razvoj. Nizom odluka biće rešen višegodišnji problem ulica koje treutno imaju po dva, a neke čak i tri naziva.

Inače, na sednici će, između ostalog, biti odlučivano o predlogu da se uprava za obrazovanje, kulturu, omladinu i sport podeli na 3 posebne uprave, biće imenovan upravnik Narodnog pozorišta, a odbornici će razmatrati i predloge odluka o porezima na imovinu, a ustanove bi trebalo da dobiju nadzorne odbore.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde