Naslovna Sve vesti Niš GRADSKI ODBOR NOVE STRANKE U NIŠU

GRADSKI ODBOR NOVE STRANKE U NIŠU

0
PODELI

Nova stranka Niš danas je osnovala četiri opštinska odbora i Gradski odbor. Na Osnivačkoj konferenciji u sali Narodnog pozorišta u Nišu izabrani su predsednici i članovi svih odbora. Za predsednika Opštinskog odbora Crveni Krst izabran je privatni preduzetnik Damir Petković. Za predsednika OO Medijana izglasan je Nebojša Vasić, diplomirani građevinski inženjer, za opštinu Palilula Petar Milenković, diplomirani menadžer, dok je za predsednicu OO Pantelej izabrana Ana Kražić Živković, novinarka i magistar političkih nauka. Za predsednika Gradskog odbora Nove stranke Niš izabran je Dejan Stojanović, diplomirani inženjer agronomije.

Članovima Nove stranke u Nišu obratili su se predsednik Zoran Živković  i potpredsednica Olivera Jović koji su novoformiranim odborima poželeli mnogo uspeha u radu.

U svom izlaganju Zoran Živković je naglasio da je posao Nove stranke da nastavi put Zorana Đinđića, jer je Demokratska stranka u propadanju:

– Postavljaju sada plakate gde piše ’Srbija poštenih ljudi’, a treblo bi da se zove ’Uspon i pad DS’, to je prava definicija propadanja.

Živković je ocenio i da je trenutna koalicija na vlasti došla sa nekom idejom da menja Srbiju jer to nije učinila stranka ’čiji je posao bio da je promeni i koji su imali program kako da je promene’:

– Zato je posao Nove stanke da to uradi, da te Đinđićeve, ne samo snove, nego i dobar projekat, idejni i glavni, sprovede do kraja i učini Srbiju državom u kojoj je vredno živeti, koju ćemo poštovati mi i svi oko nas.

Predsednik NOVE je još jednom naglasio da je sadašnja vlast nesposobna da donese boljitak građanima Srbije i da jedino šta ume jeste da zadužuje zemlju.

-Mi smo jedina prava, kredibilna, kompetentna i aktivna opozicija bizarnoj, banalnoj i licemernoj vlasti. Dok drugi mame članove i birače sendvičima i mlakim pivom, mi Srbiji nudimo programe i akcije koje obezbeđuju njenu bolju budućnost – zaključio je Živković.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde