Naslovna Društvo IZMEŠTANjE MAGISTRALNOG CEVOVODA STUDENA – NIŠ

IZMEŠTANjE MAGISTRALNOG CEVOVODA STUDENA – NIŠ

0
PODELI

Sa izgradnjom trase koridora 10 od Niša do Dimitrovgrada, i radovi na izmeštanju dela magistralnog cevovoda vodovodnog sistema Studena-Niš, skoji su počeli sredinom septembra, ulaze u najkompleksniju fazu.

Investitor radova grčka firma Terna, nakon detaljne procene stručnosti, poslove izvođa ča radova na izmeštanju i postavljanju cevovoda, poverila je Javno komunalnom preduzeću Naissus.

Radovi na kilometar i 400 metara dugačkoj trasi magistralnog cevovoda vodovodnog sistema Studena-Niš, ulaze u najkompleksniju fazu izmeštanja i postavljanja cevovoda. U prethodnih nekoliko dana prokopano je 20 metara deonice magistralnog cevovoda nakon čega će početi i postavljanje novih cevi.

Kako su se zbog dotrajalosti vodovodne mreže na ovoj deonici, često javljali i i veliki gubici vode, osim nužnosti samog izemštanja cevovoda, sa realizacijom ovog projekta, i taj problem će trajno biti rešen, a vodovdne cevi zamenjene novim, kaže direktor JKP Naissusa Dejan Andrejević.

Za vreme ovih radova, saobraćaj na mostu prema selu Jelašnica bio je zatvoren, dok se neometano odvijao alternativnim pravcima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde