Naslovna Društvo Humanitarna akcija opštine Palilula „Pomozimo našoj deci“ PODRŠKA MALOJ PETRI

Humanitarna akcija opštine Palilula „Pomozimo našoj deci“ PODRŠKA MALOJ PETRI

0
PODELI

Na četvrtoj sednici opštinske Komisije za utvrđivanje ispunjenosti uslova i kriterijuma za dodelu finansijske pomoći ugroženim porodicama sa teško obolelom decom u Gradskoj opštini Palilula, kojom je predsedavao Dragan Terzić, odlučeno je da deo raspoloživih sredstava, prikupljena u okviru kampanje „Pomozimo našoj deci“, dodeli porodici Darka Miljkovića. 
U zahtevu roditelja, navedeno je da je njihova ćerka Petra Miljković, starosti 12. godina imala tešku operaciju kuka. Sada se po preporuci lekara odvija postupak rehabilitacije u Lukovskoj banji za šta je potrebno obezbediti dodatna finansijska sredstva. Roditelji su zatražili pomoć opštini Palilula. Članovi Komisije utvrdili su uvidom u priloženu dokumentaciju da porodica Miljković ispunjava potrebne uslove propisane Pravilnikom.

Po rečima Bobana Džunića, predsednika Gradske opštine Palilula, ova humantarna akcija, koja je pokrenuta početkom jula meseca ima za cilj da podstakne građane i privredne subjekte na veću humanost i solidarnost. Nije vremenski ograničena i po svojoj misiji prevazilazi lokalne okvire-naglasio je Džunić. Za samo nekoliko meseci, iz ovog namenskog fonda opštine obezbeđena je jednokratna pomoć za lečenje male Doroteje, Vuka, Milice, Veljka, za podršku porodicama Stevanović, Pešić, Đorđević i Milivojević.

Zainteresovana pravna i fizička lica, mogu postati donatori akcije ”Pomozimo našoj deci” uplatom finansijskih sredstava na namenski račun Gradske opštine Palilula broj 840-2879741-16, otvoren kod Ministarstva finansija – Uprava za trezor. Predsednik niške opštine Palilula uputio je više od dvestotine poziva pojedincima i čelnicima javnih ustanov i preduzeća u gradu da se pridruže ovoj humanitarnoj aktivnosti. O rezultatima i odjeku ovog poziva obavestićemo vas u sledećem izveštaju.(D.V. EKOPolis)

znak ok

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde