Naslovna Društvo KONKURS ZA „KONSTANTINOVU STIPENDIJU“

KONKURS ZA „KONSTANTINOVU STIPENDIJU“

0
PODELI

Konkurs za „Konstantinovu stipendiju“ namenjen studentima Univerziteta u Nišu u akademskoj 2013/14. trajaće od 15. oktobra do 10. novembra 2013. godine. 

„Konstantinovom stipendijom“ nagrađuju se talentovani, sposobni i preduzimljivi studenti Univerziteta u Nišu. Njihov liderski potencijal i učešće u aktivnostima korisnim za zajednicu, uz uspeh na fakultetu, karakteristike su koje se prepoznaju i nagrađuju stipendijom. Konkurs je otvoren za studente svih 13 fakulteta Niškog univerziteta, a po jedan najbolji student sa svakog fakulteta biće dobitnik ove prestižne stipendije. 
„Konstantinovu stipendiju“ pokrenuli su u 2012/13. godine kompanija Filip Moris i Grad Niš u susret godini obeležavanja 17 vekova Milanskog edikta. Pored novčanog dela stipendije u jednokratnom iznosu od 170. 000 dinara neto, studentima je obezbeđena mogućnost obavljanja stručne prakse u javnim institucijama.

Konkurs sprovodi kancelarija Programa „Pokreni se za budućnost“. Svi uslovi, propozicije i prijavni obrazac konkursa dostupni su na internet adresi: www. konstantinovastipendija.rs.

Kompanija Filip Moris već deset godina kroz Program „Pokreni se za budućnost“ (nekadašnji PECD program) podržava preduzetnički duh i liderski potencijal mladih akademaca. U protekloj deceniji kompanija je kroz Program nagradila i podržala preko 1000 studenata Niškog univerziteta – dodelom 330 stipendija i podrškom 77 studentskih projekata od koristi za zajednicu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde