Naslovna Društvo Obeležen Dan GO Medijana

Obeležen Dan GO Medijana

0
PODELI

Povodom obeležavanja devetogodišnjice postojanja i uspešnog rada, Gradska opština Medijana organizovala je prijem najuspešnijih đaka osnovnih i srednjih škola, koje se nalaze na njenoj teritoriji.

Predsednik Gradske opštine Medijana, prim.dr sci.med. Nebojša Krstić, uz izraze zahvalnosti svim školama na učešću u manifestaciji „I ja sam deo krsta“ osvrnuo se na aktivnosti, kojima je GO Medijana podržala naše najmlađe sugrađane. Gradska opština Medijana, ove godine, želela je da godišnjicu svog postojanja i rada, obeleži na drugačiji način“ rekao je predsednik dr Krstić i dodao „U okviru obeležavanja Dečije nedelje, ovogodišnji program izvode deca, a namenjen je najboljim među najboljima“.

Ovom prilikom, predsednik GO Medijana, prim. dr sci. med. Nebojša Krstić, uručio je priznanja Dukat Medijane mladim ljudima, koji su iz svojih obasti postigli najveće rezultate na svetskim takmičenjima u 2013.godini. Dukat Medijane dobili su Đorđe Davidović, svetski prvak u harmonici i Žarko Ranđelović, za osvojeno prvo mesto na Svetskoj Olimpijadi matematičara, dok je treće priznanje pripalo Branku Gostoviću, inicicijatoru manifestacije « I ja sam deo krsta«, koju je Gradska opština Medijana organizovala u okviru obeležavanja 1700 godina od donošenja Milanskog edikta.

Svečanosti su prisustvovali stipendisti i dobitnici nagrada Fondacije Sveta Petka GO Medijana. Prigodan program pripremili učenici OŠ“Učitelj Tasa“, OŠ“Ratko Vukićević“ i OŠ“Car Konstantin“.

Nauspešnija deca osnovnih i srednjih škola sa teritorije GO Medijana bila su gosti prijema, a njihova imena bila su izložena u sali Svetosavskog doma. Narednih godinu dana, imena najuspešnijih krasiće zidove Gradske opštine Medijana.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde