Naslovna Sve vesti Niš Nova česma i Uslužni centar GO Medijana u naselju Brzi brod

Nova česma i Uslužni centar GO Medijana u naselju Brzi brod

0
PODELI

Povodom obeležavanja Dana Gradske opštine Medijana, predsednik GO Medijana, prim.dr scim.med.Nebojša Krstić svečano je predao na korišćenje građanima naselja Brzi Brod, česmu u okviru projekta pod nazivom «17 česama za 17 vekova hrišćanstva».

Česma je delo vajara Slobodana Ristića, a poklon je Gradske opštine Medijana, građanima Brzog Broda.

Ovom prilikom, u sklopu obeležavanja devetogodišnjice postojanja i rada Gradske opštine Medijana, otvoren je Uslužni centar Gradske opštine Medijana u pomenutom naselju, gde je smeštena ispostava Policijske uprave Niš i Uprave za građanska stanja i opšte poslove.

Predsednik dr Krstić, zajedno sa načelnikom Policijske uprave Niš, Srđanom Grekulovićem i načelnicom Uprave za građanska stanja i opšte poslove, Lidijom Miladinović, predao je prostor MK, građanima na korišćenje i izrazio zadovoljstvo što «ovaj objekat predaje pre svega deci i udruženjima, gde će moći da sprovode svoje aktivnosti».

– Nije slučajno što smo na ovaj dan, u susret obeležavanju Dana GO Medijana, na ovom mestu, sa Vama. Ovo je mesto gde je urađeno ono što je pre 15 meseci, obećano – izjavio je predsednik dr Krstić.

Predsednik GO Medijana, ovom prilikom, zahvalio se Policijskoj upravi u Nišu, načelniku Grekuloviću na pomoći i razumevanju, kao i svima onima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta, pre svega Upravi za građanska stanja i opšte poslove, Upravi za imovinu, Direkciji za izgradnju Grada Niša, JKP Medijana i JKP Gorica, kao i svima onima koji su na neki način pomogli realizaciju aktivnosti.

Prisutnima se obratio i predsednik Saveta građana MK Brzi Brod, Ljubiša Golubović.

Uz prigodan program, koji su izveli članovi KUD «Aleksa» i učenici OŠ»Dr Zoran Đinđić», odigran je i Brzopotezni turnir u organizaciji Šahovske sekcije OŠ»Dr Zoran Đinđić».

Svečanosti je prisustvovalo rukovodstvo GO Medijana, predsednici komisija Skupštine GO Medijana, direktor Direkcije za izgradnju Grada Niša, komandir Policijske stanice «Medijana», predstavnici Policijske uprave Niš, predstavnici Uprave za građanska stanja i opšte poslove, kao i veliki broj naših sugrađana, žitelja naselja Brzi Brod.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde