Naslovna Društvo Lažna vest o otrovnim bobicama

Lažna vest o otrovnim bobicama

0
PODELI

Vest koja je izašla prvo na lokalnoj televiziji “Laser” u Svrljigu čiji je vlasnik Nenad Milojević kupac takozvanih otrovnih bobica velikom brzinom je odjeknula sa raznim naslovima: “Umesto aronije, na pijaci kupio otrovne bobice”, “PAZITE ŠTA KUPUJETE: Umalo otrovali dete lažnom aronijom”, itd.)

Ta vest je objavljena kako u Svrljigu tako i u Nišu i na teritoriji cele Srbije. Direktor Radovan Milojević kada je čuo ovu vest 08.10.2013. godine pozvao je gospodina Nenada Milojevića da donese uzorak takozvanih otrovnih bobica. 09.10.2013 godine u 13 časova u prostorijama J.K.P Tržnice Niš došao je gospodin Nenad Milojević gde ga je odmah primio direktor Radovan Milojević.

Posle kratkog razgovora direktor je napravio kolegijum o ovom nemilom događaju. Ubrzo ekipe su dobile poziv da se pridruže na teren u obilasku kvantaške pijace u 15:30 časova na terenu su bile ekipe: Gradskog Portala 018, NTV-a , RTS-a i B92.

Kada smo stigli do kvantaške pijace tamo nas je sačekao Direktor J.K.P Tržnice Niš Radovan Milojević, gospodin Nenad Milojević koji je kupio takozvane otrovne bobice. Na predlog novinara Gradskog Portala 018, Nikole Panića, intervju sa gospodinom Radovanom i Nenadom Milojević uradili smo na mestu gde je gospodin Nenad Milojević kupio takozvane otrovne bobice.

Nenad Milojević i Ivan Ljubomirović

Kada smo stigli do tog mesta gospodin Nenad Milojević je rekao da je prepoznao čoveka od koga je kupio takozvane otrovne bobice, međutim čovek je reko da on ne prodaje sibirsku aroniju već samo papriku na šta smo se sami uverili i što su potvrdili kolege prodavci sa leve i desne strane njegovog mesta gde prodaje. Gospodin Ivan Ljubomirović najavio je tužbu protiv Nenada Milojevića zbog nanošenja nematerijalne i materijalne štete.


Stanko Veselinović i Nenad Milojević: Račun unete reobe na kvantaškoj pijaci

Da napomenemo da je savetnik u J.K.P Stanko Veselinović odneo takvozvane otrovne bobice u jednoj od radnji koja se bavi prodajom Sibirske Aronije i ostalih proizvoda zdrave hrane gde su mu rekli da je to jednogodišnja sibirska aronija i da nije otrovnog karaktera i da se od nje kuva i pravi čaj i što je bitno da je jestivog karaktera bez ikakvih posledica . Savetnik direktora J.K.P Tržnice Niš Stanko Veselinović probao je aroniju pred kamerama i pred našim objektivom .


Radovan Milojević

Direktor J.K.P Tržnice Radovan Milojević rekao je da će uzorke takozvane otrovne bobice poslati na ispitivanje i da će o tome obavestiti medije u sugrađane jer bezbednost i sigurnost u kvalitet proizvoda koji se prodaju na našim pijacama sugrađanima J.K.P Tržnice Niš je na PRVOM mestu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde