Naslovna Društvo PETI BAZAR ZDRAVLJA U PALILULI

PETI BAZAR ZDRAVLJA U PALILULI

0
PODELI

Dođite i proverite svoje zdravstveno stanje u opštini Palilula!

• Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Palilula, Dom zdravlja u Nišu organizuje BAZAR ZDRAVLJA – subota, 05.10.2013.godine, od 09:00-12:00 časova, u Niškom kulturnom centru, ul.Stanoja Buniševca bb.

Ovaj projekat promocije zdravlja i zdravih stilova života namenjen je svim stanovnicima Grada a ostvaruje se u organizaciji Doma zdravlja Niš i pokroviteljstvom Gradske opštine Palilula. u cilju promocije zdravlja i zdravih stilova života i podizanja svesti i brige o očuvanju sopstvenog zdravlja svakog stanovnika.

Ovim povodom građani će moći da provere svoje zdravlje besplatno i na licu mesta u vremenu od 10:00-12:00 časova, u Niškom kulturnom centru.

NA BAZARU ZDRAVLJA OBAVLJAĆE SE: merenje krvnog pritiska; merenje nivoa šećera iz kapi krvi; izračunavanje BMI; određivanje procenta masne mase u organizmu; pregled mladeža; podela lifleta.

SAVETOVANJE u vezi zdravih stilova života: štetnost duvana i duvanskog dima; važnost pravilne ishrane i fizičke aktivnosti; revencija kardiovaskularnih i malignih bolesti; procena rizika za šećernu bolest; edukacija o samopregledu dojke; prevencija i rano otkrivanje kožnih bolesti; edukacija o vrstama opijata, posledicama uzimanja i podsticaj okretanju zdravim stilovima života. KONTAKT: PORTPAROL DOMA ZDRAVLJA NIŠ, prim.dr Nevena Simović. (EKOPolis mreža, D.Vidojković)

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde