Naslovna Društvo Grejanje od sutra u Nišu

Grejanje od sutra u Nišu

0
PODELI

Niška toplana od subote prepodne bi trebao da otpočne sa „toplim probama“, najavljeno je iz tog preduzeća. Kako je za Gradski Portal 018 izjavio zamenik direktora Luka Pavlović, zbog niskih temperatura sa grejanjem će biti otpočeto nekoliko dana u odnosu na prvobitni plan.

Tople probe bile su zakazane za ponedeljak, 7. oktobar, ali smo odlučili da krenemo ranije – kaže Pavlović.

Ipak, Pavlović dodaje da početak grejne sezone zavisi i od elektrodistribucije i Jugorosgasa, s obzirom da, kako kaže, neke stvari ne zavise od Toplane.

Moraju i oni da nam pomognu oko uključenja gasa i usaglašavanja stanja, zato što su naši naši potrošači dosta veliki i to moramo da usaglasimo sa Elektrodistribucijom – kaže Pavlović.

Pavlović je pojasnio da potrebno „usaglašavanje“ nije završeno ranije, jer je prvobitni plan bio da se sa grejanjem otpočne od ponedeljka, 7. oktobra. Prognozirana temperatura za danas i sutra u Nišu je između 1 i 15 stepeni. Inače, po gradskoj odluci grejna sezona počinje 15. oktobra i traje do 15. aprila, ali uz napomenu da ukoliko bude potrebe radijatori mogu biti topli i od 1. do 14. oktobra i od 16. aprila do 3. maja.

Iz  Toplane su apelovali da ako građani primete curenje na instalacijama, to odmah prijave pozivnom centru na 018 / 42-39-188.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde