Naslovna Sve vesti Niš Perišić: „Kritiku neću doživeti kao smak sveta“

Perišić: „Kritiku neću doživeti kao smak sveta“

0
PODELI

Gradonačelnik i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Nišu Zoran Perišić rekao je uoči sednice Glavnog odbora te stranke u Kruševcu „da bi bio nezadovoljan ako ne bude kritike na račun njegovog dosadašnjeg rada“. „Kritiku neću doživeti kao smak sveta, jer je kritika način da sledeći put uradite bolje i da stranka bude zadovoljnija vama“, kazao je Perišić novinarima uoči održavanja Glavnog odbora SNS 29. septembra u Kruševcu na kome će biti ocenjivan rad gradonačelnika i predsednika opština iz redova te stranke.

Prema njegovim rečima, krtika je način da svako od nas prepozna šanse koje je imao, a nije ih iskoristio. „Izveštaj stranci ne treba da se pretvori u kuknjavu o tome šta sam zatekao i šta je drugi radio, moj izveštaj će se sastojati o tome šta sam ja radio“, kazao je Perišić. Podneću izveštaj o svom radu i to će stranka ceniti, a ukoliko se oceni da je moglo više, time će mi stranka poslati poruku da li je zadovoljna mojim radom ili ne, naveo je Perišić.

On je još jednom ukazao da i na ovaj način u SNS pokazuju da nema nedodirljivih, i da je to već pokazano na primeru ministara koji su polagali račune za svoj rad. Perišić je ranije rekao da Izvršni odbor SNS i predsednik stranke nisu dali saglasnost o promeni vladajuće koalicije u Nišu koju čine SNS, URS i SPS-PUPS-JS. Ranije najavljeni razgovori o reviziji koalicionog sporazuma nisu započeti, a da li će ih biti znaće se vrlo brzo.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde