Naslovna Društvo Koncert Cece Ražnatović 28. septembra na Niškoj tvrđavi

Koncert Cece Ražnatović 28. septembra na Niškoj tvrđavi

0
PODELI

Pripreme za spektakularni koncert najveće folk zvezde u Nišu uveliko u toku. Karte planule za nekoliko dana, očekuje se 20.000 ljudi. Iako je poslednjih dana imala zdravstvenih problema, Ceca Ražnatović je potvrdila da će koncerta u Nišu biti i da publika ne treba da brine jer se oseća mnogo bolje. Nakon sjajnog koncerta na beogradskom Ušću i nastupa na kragujevačkom stadionu pre 2 nedelje, ove subote Nišlije i okolina uživaće u hitovima folk zvezde.

Na platou niške tvrđave u subotu 28. septembra očekuje se oko 20.000 ljudi, koliko i može da stane na ograđenom delu predviđenom za koncertne aktivnosti. Medjutim, ne sumnjamo da će cela tvrđava u subotu biti puna i da će svi oni koji vole Cecu, a nisu uspeli da dođu do karata, makar prošetati tvrđavom da izdaljine čuju neki od hitova.

A kada smo već kod karata, gotovo da ih i nema više, kako smo saznali pored Nišlija, ogromno interesovanje vlada i u susednim zemljama Bugarskoj i Rumuniji, gde Ceca ima veliki broj fanova koji će doći organizovano.

Dakle, vidimo se u subotu 28. septembra od 20h na platou Niške tvrđave, a za sve one koji nemaju mogućnost da dođu Gradski portal će detaljno izvestiti o svemu.

Ovo je poziv koji se ne odbija…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde