Naslovna Sve vesti Niš „KANCELARIJA ZA MLADE… NE RADE NIŠTA, A PRIMAJU PLATE!“

„KANCELARIJA ZA MLADE… NE RADE NIŠTA, A PRIMAJU PLATE!“

0
PODELI

Mladi LDP Niš će održati press konferenciju na kojoj će govoriti o katastrofalnom vođenju Kancelarije za mlade i nenamenskom trošenju novca,  gde će javno zatražiti smenu koordinatora Kancelarije Mije Petrovića.

 

„KANCELARIJA ZA MLADE… NE RADE NIŠTA, A PRIMAJU PLATE!“

Poštovani,

Pozivamo vas da prisustvujete konferenciji za novinare koja će biti održana u subotu 21.09.2013. god. sa početkom u 10:00 časova u prostorijama Liberalno demokratske partije, ul. Koste Stamenkovića br. 5.

Loša komunikacija sa mladima u gradu, loša selekcija projekata, trošenje novca građana bez bilo kakvog rezultata (5 miliona dinara za godinu dana), zapošljavanje omladinaca partija na vlasti su samo neki od razloga zbog kojih tražimo, ne samo smenu aktuelnog koordinatora Kancelarije, već i javni konkurs na kome ćemo odabrati najsposobnije mlade ljude koji su kompetenti da se bave ovim poslom bez obzira na stranačku pripadnost. Kancelarija za mlade je osnovana sa ciljem da služi mladima, ali je lošim potezima aktuelne vlasti postala mesto koje šalje poruku da nije bitno koje su vam reference, već je bitno da uđete u politiku kako bi dobili posao!

Mladi nisu samo budućnost već su i sadašnjost, i zbog toga moramo reagovati odmah kako bismo sistemski rešavali probleme sa kojima smo suočeni.

 

S poštovanjem,

Koordinator Mladih LDP Niš

Ilija Đorđević

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde