Naslovna Društvo Parking servis donirao laptopove Policiji

Parking servis donirao laptopove Policiji

0
PODELI

U cilju povećanja bezbednosti građana Niša, a u sklopu akcije doniranja terenskih vozila Policijskoj upravi u Nišu, „Parking servis“ se u duhu dobre saradnje odazvao pozivu i donirao 4 laptop računara, koji će biti instalirani u novim vozilima. Ova oprema bi trebalo da omogući neophodnu podršku i kompletnu funkcionalnost opreme za potrebe interventne jedinice policije u Nišu. Ovom događaju je pored gradonačelnika grada Niša, dr Zorana Perišića, načelnika Policijske uprave u Nišu, Srđana Grekulovića, prisustvovao i direktor policije Milorad,Veljović, kao i veliki broj drugih zvanica.

Načelnik Policijske uprave u Nišu, Srđan Grekulović se ovom prilikom zahvalio „Parking servisu“ na dosadašnoj saradnji i podršci u aktivnostima i uručio direktoru „Parking servisa“ maketu policijskog mača sa grbom.

U ime „Parking servisa“ prisutnima se obratio v.d. direktora Marko Janković, koji je ovom prilikom istakao poboljšanu saradnju sa policijom u svim oblastima od interesa za građane Niša.

„Ovom donacijom nastavljmo započetu saradnju sa Policijskom upravom u Nišu uz obećanje da ćemo i u daljem periodu pomagati rad nadležnih organa.“-dodao je Janković.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde