Naslovna Sve vesti Niš Konferencija URS-a

Konferencija URS-a

0
PODELI

Branislav Jovanović: Zetsku rekonstruisati što pre.

Predsednik gradskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije, Branislav Jovanović, upozorio je da će stadion „Čair“ biti poplavljen sa prvim jačom kišom, ukoliko kanalizaciona mreža u Zetskoj ulici ne bude rekonstruisana. Jovanović je podsetio i da je gradsko zemljište u dvorištu škole ”Sveti Sava” već godinama uzurpirano i da novac od njegovog iznajmljivanja ne ide u gradski budžet.

Zbog loše infrastrukture u poslednjih šest godina parket u hali „Čair“ se menja po treći put. Saniranje poseldica poslednje poplave košta oko sedam miliona dinara, a lider niškog URS-a upozorava da će i stadion „Čair“ doživeti istu sudbinu ukoliko se kanalizaciona mreža u Zetskoj ulici ne rekonstruiše i ne poveže sa kanalizacijom u Čairskoj ulici, čime bi se mreža znatno rasteretila.

Jovanović podeseća i da je gradsko zemjište u dvorištu škole “Sveti Sava” već osam godina zauzeto bez ikakvih pravnih osnova, a da novac od iznajmljivanja balon sale i teniskih terena ne ide ni gradu ni školi. On dodaje da na ovoj površini mogu da se sagrade atraktivni objekti od kojih bi grad imao mnogo više koristi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde