Naslovna Društvo Proširenje zelene parking zone od 9. septembra

Proširenje zelene parking zone od 9. septembra

0
PODELI

Rešenjem Uprave za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj, od ponedeljka 9. septembra 2013. godine u sistemu naplate i kontrole parkiranja u režimu zelene zone nalaziće se i ulice:

Cara Dušana (od Vojvode Mišića od Bul. dr Zorana Đinđića, 9. Brigade prilaz II, Trg Učitelja Tase, Ljubićska, Tome Rosandića, Učitelj Milina i Boška Buhe.

Navedene ulice pripadaju zelenoj zoni u kojoj postoji vremensko ograničenje parkiranja od 180 minuta.

Plaćanje parkiranja po započetom satu može se izvršiti SMS-om na broj 9182 i parking kartom (cena jednog sata parkiranja iznosi 37 din). Karte koje omogućavaju parkiranje bez vremenskog ograničenja su: višesatna karta (SMS-om na 9185 ili parking karta), pretplatna parking karta (mesečna i godišnja), kao i povlašćena zonirana stanarska parking karta (mesečna i godišnja).

Kontrolori JKP „Parking servis“ Niš će narednih dana, svima koji se parkiraju u ovim ulicama, ostavljati na automobilima obaveštenja koja će ih informisati  da se nalaze na parkingu pod naplatom.

Podsećamo sve stanare koji žive u navedenim ulicama da imaju mogućnost kupovine povlašćene zonirane stanarske parking karte po ceni od 395 dinara mesečno, odnosno 3.950 dinara za godinu dana, pri čemu je neophodno da adrese podnosioca zahteva iz lične karte i saobraćajne dozvole budu identične i nalaze se u stanarskom sektoru.

Zahtevi se podnose u Korisničkom servisu JKP „Parking servis“ – Niš u ulici Voždova 84a.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde