Naslovna Sve vesti Bela Palanka NAGRADA ”BEOGRADSKI POBEDNIK 2018” OPŠTINI BELA PALANKA ZA NAJBOLjE ORGANIZOVANU I NAJPOSEĆENIJU...

NAGRADA ”BEOGRADSKI POBEDNIK 2018” OPŠTINI BELA PALANKA ZA NAJBOLjE ORGANIZOVANU I NAJPOSEĆENIJU MANIFESTACIJU U SRBIJI ‘’DANI BANICE’’

284
0
PODELI
????????????????????????????????????

Gradski Portal 018 – 09.11.2018

Predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković je u Beogradu, u ime opštine Bela Palanka primio nagradu “Beogradski pobednik 2018” za najbolje organizovanu i najposećeniju manifestaciju u Srbiji ‘’Dani banice’’. Za kompletan doprinos u organizovanju manifestacije uručena je i plaketa tokom dodele nagrada kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti iz javnog života Srbije.

 

‘’Nagrada ‘’Beogradski pobednik’’ zasluženo pripada svim Belopalančanima koji su dali svoj doprinos u organizaciji manifestacije ‘’Dani banice’’. Ono što je zaista specifično za ovu manifestaciju je to da u organizaciju nije uključena samo Turistička organizacija Bele Palanke već i sva javna preduzeća, ustanove, udruženja i građani koji svojim idejama doprinose da manifestacija bude iz godine u godinu sve bolja. Tajna našeg uspeha je solidarnost i zajednički rad kojim postižete maksimum i zato bih se zahvalio svima koji su doprineli da danas imamo jednu od najposećenijih manifestacija u Evropi a naročito idejnom tvorcu Udruženju ‘’Miris zavičaja’’ iz Bele Palanke. Ova prestižna nagrada je još jedna potvrda za kvalitet manifestacije koja na najbolji način promoviše brendove belopalanačkog kraja, banicu i papriku vrtku, i tradiciju i kulturne vrednosti jugoistoka Srbije. ’’- rekao je Miljković u Beogradu ističući zadovoljstvo nagradom ‘’Beogradski pobednik’’ koja je pripala opštini Bela Palanka.

 

Prisutni su tokom dodele nagrade imali priliku da vide promo-film o Danima banice. Nagrada ‘’Beogradski pobednik’’ se dodeljuje kompanijama, pojedincima, organizacijama, opštinama i gradovima za ostvarene rezultate, u javnom, kulturnom i privrednom životu, na teritoriji čitavog Balkana. Ona predstavlja priznanje za one koji su trudom, radom i zalaganjem ostvarili nadprosečne rezultate u svojoj oblasti.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde