Naslovna Društvo RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I MOGUĆI PREKIDI U VODOSNABDEVANjU trajanje...

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI I MOGUĆI PREKIDI U VODOSNABDEVANjU trajanje radova od 8 do 15 sati

156
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 08.11.2018

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Jelašnica, Ulica Srpskih prosvetitelja bb Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu sela, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Novom Selu, Vlasotinačka ulica br. 16. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu sela, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na proključnoj vezi na Mramorskom brdu (kod mesare „Biftek“). Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu sela, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na priključnoj vezi u Ulici žrtava fašizma br. 37. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovoj ulici, do 15 sati.

– Došlo je do kvara na priključnoj vezi u selu Hum, Ulica Danila Price br. 69. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u ovom delu sela, do 15 sati.

– Danas se obavljaju radovi na priključenju novog korisnika u Ulici 7 juli br. 6, Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u delu Ulice 7 juli – od Orlovića Pavla do Lole Ribara, u vremenskom intervalu od 8 do 15 sati.

Za korisnike koji će biti bez vode obezbeđena je cisterna sa vodom za piće, do okončanja radova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde