Naslovna Sve vesti Niš Pantalejci obeležili 10.godina SNS-a

Pantalejci obeležili 10.godina SNS-a

719
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 23.10.2018

Povereništvo i članovi Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Pantelej obeležili su desetogodišnjicu rada na teritoriji Opštine Pantelej. Uvodnu reč imao je poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Pantelej i predsednik GO Pantelej Bratimir Vasiljević, kao jedan od osnivača i utemeljivača Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Pantelej. Vasiljević se prisetio koliko je bilo teško, ali i opasno biti deo tek formiranog političkog pravca i koliko je požrtvovanog rada bilo potrebno kako bi se došlo do sadašnjih rezultata.

 

Prof. dr Zoran Perišić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, bivši gradonačelnik Niša i prvi niški gradonačelnik iz redova Srpske napredne stranke, dao je retrospektivu rada stranke i podsetio na to koji su zatečeni problemi prevaziđeni u njegovom četvorogodišnjem mandatu, kao i koliko je uspešnih projekata sprovedeno ili pokrenuto u tom periodu. Taj period postavio je siguran temelj daljem razvoju grada i same stranke u Nišu.

 

 

Sadašnji gradonačelnik Niša Darko Bulatović govorio je o aktuelnim dešavanjima u gradu, ali i planovima čiji je cilj dalje unapređenje života u Nišu. Bulatović se zahvalio svima na dosadašnjem radu i saradnji i poželeo još dugo ovakvih okupljanja.

 

 

Poverenik gradskog odbora Srpske napredne stranke Niš Zvezdan Milovanović rekao je da moramo sačuvati ono što smo postigli i još predanije i napornije raditi kako bi građani Niša bili zadovoljni i ostajali da žive u svom rodnom gradu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde