Naslovna Društvo ZBOG KVAROVA NA MREŽI BIĆE PREKIDA U VODOSNABDEVANJA NA VIŠE LOKACIJA

ZBOG KVAROVA NA MREŽI BIĆE PREKIDA U VODOSNABDEVANJA NA VIŠE LOKACIJA

257
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 11.07.2018

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži na Keju Mike Paligorića bb, kod zgrade Univerziteta. Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom do 15 sati, za korisnike u ulicama od Nišave do pijace (Šumatovačka, Dobrička, Anete Andrejević, Jelene Dimitrijević, Franca Rozmana i u delu ulice Kej Mike Paligorića), nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izvodiće se radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži u Merdarskoj ulici, u naselju“Šljaka“. Zbog popravke oštećenja je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovom naselju u vremenu od 9 do 15 sati, nakon čega se sistem vračća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na mreži u Novom Selu, u ulici Topličkog partizanskog odreda. Usled radova će biti povremenih prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici u vremenu od 9 do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Obavljaće se radovi na priključnoj vezi u Učitelj Tasinoj ulici. Zbog kvara je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastavljaju se radovi na uglu ulica Prvomajske i Vojvode Stepe, kod crkve Sveti Luka. Ekipe JKP“Naissus“ obavljaće radove od 9 do 15 sati, tako da je moguć prekid vodosnabdevanja za korisnike u ovim ulicama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde