Naslovna Društvo Održan treći humanitarni turnir “3×3”

Održan treći humanitarni turnir “3×3”

306
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 02.07.2018

Socijalno odgovorna lokalna uprava, u sklopu kontinuiranih aktivnosti, pod usvojenim sloganom po kome je već godinama prepoznatljiva kao „Opština najbolje košarke“, Gradska opština Pantelej uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, Košarkaškog saveza Grada Niša, Kancelarije za mlade Grada Niša i donatora iz reda društveno odgovornih kompanija koje posluju na niškom području, već treću godinu zaredom organizovala je Humanitarni turnir u basketu „3×3“.

Ovogodišnji Humanitarni turnir u okviru 3×3 RODA prvenstva Srbije 2018. zvanično je otvorio predsednik Gradske opštine Pantelej, Bratimir Vasiljević, a igralo se na dva posebno opremljena terena koji su bili postavljeni na javnom prostoru ispred sedišta Gradske opštine Pantelej, kao i u sali OŠ “Mika Antić” zbog padavina. Prihod od kotizacije učesnika namenjen je Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka-NURDOR, jer je humanitarni karakter i pomoć udruženjima koje se bave humanitarnim radom primarni cilj organizatora, pored kontinuirane popularizacije ove discipline među mladima.

Za Treći humanitarni turnir u basketu „3×3“ prijavilo se ukupno 23 ekipe. Prva 3 mesta u seniorskoj ekipi osvojili su: “No Name”, “Lucas Caffe” i “Kantina” (Makedonija). Prva 3 mesta među seniorkama osvojile su: “Studentkinje 57”, “Junikorn” i “SAB”, a prva 3 mesta među juniorima osvojili su: “Kamenci”, “Zonda i ekipa” i “Kuršumlija”. Nagrade pobednicima uručio je predsednik Opštine Bratimir Vasiljević sa najužim rukovodstvom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde