Naslovna Društvo Konkurs Virtuelnog preduzeća

Konkurs Virtuelnog preduzeća

404
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 13.06.2018

Virtuelno preduzeće „Tvoja šansa“ raspisuje konkurs za prijem novih članova. Otvorene pozicije u preduzeću su: menadžer ljudskih resursa, menadžer za odnose s javnošću, menadžer za uređivanje društvenih mreža, referent za traženje poslova i savetnik za poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku.

Preduzeće predstavlja zajednicu sa virtuelnom organizacionom strukturom u kojoj mladi ljudi imaju priliku da steknu relevantne kompetencije za svoju karijeru uz pomoć karijernih savetnika i vršnjačkog mentorstva. Reč je o usluzi koja se realizuje unutar projekta Podsticanja zapošljavanja mladih, ko ji se sprovodi u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat sprovodi

Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije. Cilj projekta je da pruži podršku svim mladima između 15 i 35 godina starosti, kako bi se bolje pozicionirali na tržištu rada i lakše i brže došli do posla.

Za prijavu na konkurs neophodno je poslati CV i motivaciono pismo na imejl: radastojanovic@centarinventiva.com do 19. juna do ponoći.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde