Naslovna Sve vesti Niš NIŠKA TENISERKA SE SA MAKEDONSKE TURNEJE VRATILA SA 4 ODLIČJA

NIŠKA TENISERKA SE SA MAKEDONSKE TURNEJE VRATILA SA 4 ODLIČJA

439
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 11.06.2018

Teniserka niške Teniske akademije Živković (TAŽ) Emilija Zdravković je tokom ovog vikenda završila učešće na medjunarodnim turnirima u Makedoniji. Radi se o turnirima u konkurenciji teniserki do 14 godina iz serije TENNIS EUROPE.

Ema je tokom dve nedelje uspela da odigra 4 finala i to dva u singlu i dva u dublu. Na poslednjem turniru u Skoplju je osvojila šampionsku titulu u pojedinačnoj konkurenciji, a vicešampionsku u paru sa Ivom Kuzmanoskom iz Makedonije. Ema je u finalu bila bolja od Ameli Smejkalove iz Češke sa 2:1 (5/7, 6/4, 7/6). Niška teniserka je do finala stigla bez izgubljenog seta.

Pre ovog turnira Ema je igrala Bitola OPEN 2018 gde je uspela da stigne do šampionske titule u dublu, a vicešampionske u singlu. Igrala je u paru sa Tijanom Sretenović i u finalu su bile bolje od para iz Makedonije Stefanija Kirovska/Iva Kuzmanoska sa 2:1. A u finalu singla je niška teniserka izgubila od dubl partnerke Tijane sa 2:0 (6/4, 7/5).

“Moram biti zadovoljna, igrala sam četiri finala na dva turnira i to u sjajnom ritmu, uz malo sreće sam mogla sva četiri da dobijem. Okrećem se novim turnirima i nadam se da će mi doneti još odličja.”

Nišku teniserku već tokom ove nedelje očekuje učešće na još jednom TENNIS EUROPE turniru, na redu je Čačak OPEN 2018.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde