Naslovna Sve vesti Bela Palanka Čestitka povodom slave građanima Bele Palanke

Čestitka povodom slave građanima Bele Palanke

353
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 17.05.2018

Svim građanima Bele Palanke i sveštenstvu ispred opštine Bela Palanka, i u svoje lično ime, upućujem najiskrenije čestitke povodom Spasovdana, slave Crkvene opštine i Opštine Bela Palanka.

Slava Spasovdan jedan je od najvažnijih praznika koji obeležavamo u Beloj Palanci i zato pozivam sve Belopalančane da budu deo litije i da zajedno pošaljemo poruku mira, prijateljstva, razumevanja i tolerancije. Slaveći Spasovdan, slavimo radostan dan za Belu Palanku kada svi treba da se okupimo i budemo zajedno.

Mi sa ponosom slavimo zajedno sa crkvom našu slavu i kada crkvena i gradska opština zajedno obeležavaju jedan od najvećih pravoslavnih praznika to predstavlja znak razumevanja i dobru saradnju crkve i lokalne vlasti.

Lokalno rukovodstvo nastaviće i dalje tradiciju dobrih i uspešnih odnosa sa Crkvenom opštinom jer samo putem saradnje možemo doprineti izgradnji bolje budućnosti. Moramo da se dogovaramo i radimo zajedno kako bi na najbolji mogući način dali svoj doprinos razvoju našeg mesta. Ovaj praznik je ujedno i prilika da sagledamo rezultate dosadašnjeg rada i da se još više angažujemo na realizaciji budućih planova. Bela Palanka je iz godine u godinu postala mesto sa uređenom infrastrukturom u svim oblastima. Ulagali smo dosta i sada imamo razloga da budemo ponosni na uređene škole u gradu i selima naše opštine, na uređene vrtiće koje će Bela Palanka dobiti u 2018.godini. Obrazovanje, uređena putna infrastruktura, investicije u razvoj privrede, poljoprivrede i turizma neosporno određuju najbolji pravac razvoja Bele Palanke kao i sve naredne kapitalne planove.

Ponosni na Belu Palanku, na sve dosadašnje rezultate pozivam vas da zajedno obeležimo Spasovdan koji je praznik svih građana naše opštine bez obzira na veroispovest i poreklo. Spasovdan je simbol Bele Palanke, simbol svih nas i naša je dužnost da ga obeležavamo kao što ponosno nosimo ime svog mesta. Neka dani pred nama budu dani prosperiteta i razvoja Bele Palanke. Nadam se da ćemo svaku narednu slavu dočekati sa još većim rezultatima i ostvarenim planovima za dobrobit svih Belopalančana.

U duhu opšteg napretka još jednom svim građanima Bele Palanke i sveštenstvu upućujem čestitke povodom Spasovdana.

Predsednik opštine Bela Palanka
Goran Miljković

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde