Naslovna Sve vesti Niš Aleksandar Stojčić do pobede za manje od minuta

Aleksandar Stojčić do pobede za manje od minuta

470
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 14.05.2018

Aleksandar Stojčić posle trijumfa u Frajburgu dao je izjava za Gradski Portal 018. Stojčić je ovaj meč završio za manje od minuta.

Pobedio sam na iventu u Frajburgu u prvom minutu prve runde. Izveo sam tehniku koju sam uvežbavao i spremao za ovu borbu. Radi se o poluzi na peti, tehnika koja je jako opasna i efikasna. Ovom tehnikom sam naterao na predaju protivnika u prvom profesionalnom meču još 2013.godine, a sada mi je isto pošlo za rukom. Srećan sam jer sam ostvario svoju šestu profesionalnu pobedu, moj trenutni skoj je 6 pobeda i jedan poraz. Nadam se da posle ovih efikasnih i atraktivnih pobeda na prostorima Nemačke i Švajcarske, dobijem priliku da se borim za Šampionski pojas. Trenutno sam u pregovorima sa organizatorima i sa mojim menadzmentom i ndama se da što pre dobijem datum za sledeći nastup rekao je Aleksandar Stojčić

Hvala svim ljudima ne velikoj podršci. Drago mi je kad ljudi sa svih strana pažljivo prate moju karijeru i radudju se pobedama. Za par dana dolazim u svoj grad Niš i nastavljam dalje prioreme u mom klubu brazislke dziu dizce Rio grappling Club i mma timu Top Team Niš.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde