Naslovna Sve vesti Niš Mesec maj-mesec tekvonda

Mesec maj-mesec tekvonda

307
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 08.05.2018

TK Asteriks je u cilju obeležavanja 5 godina postojanja kluba, za sve zainteresovane nišlije spremio veliki broj događaja i iznenađenja za mesec maj. Cela organizacija i dešavanja će se organizovati pod sloganom „Mesec maj, mesec tekvonda“.

Tekvondo club ASTERIKS je osnovan 14. februara 2013 godine i jedan je od najmlađih klubova u gradu. Klub je osnovan s ciljem promovisanja tekvondo-a kao sporta, očuvanja i razvijanja pravih vrednosti i pružanja sigurnosti svima kojima se bave ovom veštinom. Tekvondo klub ASTERIKS uspešno radi kako sa decom tako i sa odraslima, mada je akcenat na deci (6-14godina) koja su i oslonac kluba. Veliki broj medalja i uspešnih turnira je iza kluba, što govori o tome koliko je sama organizacija i rad na najvišem mogućem nivou.

Cilj je, da se velikim brojem dešavanjima, prezentacijama u gradu i programom edukacije „Bavimo se sportom“, deca različitog uzrasta otrgnu od interneta i igrica a razonodu, zabavu i opuštanje potraže u sportu. Za mesec tekvonda pripremaju učestvovanje u raznim tekvodo sportski igrama a kao vrhunac svega je i organizacija 3.međunarodnog turnira pod nazivom „Asteriks kup“.

Pošto su jedan od uspešnijih klubova u gradu, rešili su i da dele nagrade čitavog meseca. Biće podeljen veliki broj vaučera i nagrada za besplatno treniranje tekvonda svim zainteresovanim nišlijama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde