Naslovna Sve vesti Niš Prva besplatna Škola rolera u 2018. godini

Prva besplatna Škola rolera u 2018. godini

390
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 02.04.2018

U utorak i sredu  3. i 4. aprila od 17 h u parku Čair, održaćemo dvodnevnu besplatnu školu rolera  u organizaciji kluba Oxigen. Kao i do sada, sa decom će raditi iskusni treneri, profesori Fizičkog vaspitanja a pridružiće nam se i grupa dece koja već trenira u klubu.Na našoj FB strani https://www.facebook.com/SportskiKlubOxigen/ . Možete da vidite slike iz prethodnih godina kao i koje sve aktivnosti imaju deca iz kluba.

Postoji i mogućnost da rezervišete kompletnu opremu za trening, ali je količina opreme ograničena pa prvih 5 koji se jave imaće mogućnost da im se pozajmi oprema da probaju kako im ide rolanje, bez troškova nabavke.

Potrebno je samo da se dođe 15-ak minuta ranije, pripremi dete, konsultuje trener ako niste sigurni. Na licu mesta mora samo da se popuni prijava što je zakonska obaveza. Imaćemo više grupa, od totalnih početnika do onih koji znaju da voze ali žele da se usavrše.

Ukoliko vremenski uslovi ne budu dobri (kiša, jak vetar, mokar asfalt) obavestićemo o novom terminu sve zainteresovane preko medija i naše FB strane.Ovo je samo jedna od akcija koju Oxigen klub planira u 2018. godini, planirane su kamp radionice, više trka za decu, kao i više termina za Besplatnu školu rolera u toku sezone.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde