Naslovna Društvo ZBOG VELIKE KIŠE VIŠE INTERVENCIJA NA KANALIZACIONOJ MREŽI

ZBOG VELIKE KIŠE VIŠE INTERVENCIJA NA KANALIZACIONOJ MREŽI

187
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 14.03.2018

Prethodnog dana i noći zbog obilnih pljuskova bilo je više intervencija na kanalizacionoj mreži. Ekipe JKP“Naissus“za jedno sa direktorom Igorom Vučićem su radile zajedno sa vatrogascima na zaštiti od poplave Ćamurlijskog puta, dostavljajući 50 džakova sa peskom. Noćas je očišćena kanalizacija u Somborskoj ulici. Sinoć je urađeno otpušenje kanalizacije u Humskoj ulici ispred broja 4, gde je došlo do izlivanja vode u kuću.

Sinoć ekipa nija mogla na Bulevaru dr Zorana Đinđića da otpuši slivnik u dvorištu zgrade zbog parkiranih automobila pa je intervencija nastavljena danas.

Trenutno se radi na uglu ulica 7. Juli i Filipa Kljajića gde se nakupila veća količina vode, zatim radi se na čišćenju slivnika u dvorištu gimnazije Stevan Sremac.

Redovno čišćenje slivnika se obavlja u Knjaževačkoj ulici, 7. Juli i na Bulevaru Nemanjića. U ulici Dragiše Cvetkovića se obavlja čišćenje ulične kanalizacije sa dva vozila. Na Bulevaru Mediana iznad mosta, prema Knjaževačkoj ulici je vraćen prvi poklopac koji je prethodne noći izbacila voda.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde