Naslovna Društvo Debata “Da li mladi, stariji od 16 godina, treba da imaju pravo...

Debata “Da li mladi, stariji od 16 godina, treba da imaju pravo glasa?“

420
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 14.03.2018

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na debatu koja će se održati u Skupštini Grada Niša (velika sala) u sredu, 14. marta 2018. godine od 12 do 13.30 sati. Debatu na temu: “Da li mladi, stariji od 16 godina, treba da imaju pravo glasa?“ organizuju EU info centar Beograd i EU info kutak Niš u saradnji sa Otvorenom komunikacijom i uz podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.

Učesnici polufinalne debate u Nišu su srednjoškolci i studenti iz Niša i Vranja koji su tokom prethodnih meseci u okviru EU projekta „EUTEKA – EU u vašoj biblioteci“ pohađali radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama i procesu EU integracija.

Žiri u sastavu mr Rade Rajković, predsednik Skupštine Grada Niša, dr Boban Stojanović, profesor Ekonomskog fakulteta u Nišu i Miljana Pejić iz Otvorene komunikacije izabraće najveštije debatere koji će se potom takmičiti na finalnoj debati u Beogradu.

Debate za srednjoškolce i studente u okviru Evropske škole debate, osim u Nišu, organizujemo i u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde