Naslovna Hronika Ukraden pa zapaljen auto na Bubnju

Ukraden pa zapaljen auto na Bubnju

545
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 20.02.2018

Niški penzioner Sava Veličković (68) je vlasnik „tojote korole“ koja je u noći između ponedeljka i utorka ukradena a zatim zapaljena u spomen parku „Bubanj“.

To što je ostao bez automobila, nije jedina Savina muka, jer da bi odjavio tablice mora da izvadi novu saobraćajnu dozvolu, sobzirom na to da mu je stara izgorela, ali i da plati šlep službu koja će olupinu ukloniti. Ogorčeni čovek kaže da neće učiniti ni jedno ni drugo jer, kako ističe, nije njegova krivica što mu je auto ukraden i zapaljen da bi snosio dodatne troškove.

Policija intenzivno radi na slučaju nesvakidašnje krađe. Ono što se za sada zna je da je auto planuo iznutra, što ovu paljevinu čini potpuno drugačijom od prethodnih deset koje su se dogodile u Nišu za poslednjih nekoliko meseci, kada su vozila polivana zapaljivom tečnošću pa onda paljena. Iz tog razloga se ne isključuje mogućnost da je auto planuo jer su kradljivci pokušavali da ga pokrenu spajanjem kablova s obzirom na to da nisu imali ključ. U prilog ovakve mogućnosti govori i to što se u vreme krađe vozila nije dogodilo nijedno krivično delo koje bi moglo biti povezano sa korišćenjem „tojote“.

U spomen parku „Bubanj“ postoje kamere pa će policija pregledati snimke radi eventualne identifikacije kradljivaca.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde