Naslovna Sve vesti Niš Niš spreman za Kup Radivoja Koraća!

Niš spreman za Kup Radivoja Koraća!

332
0
PODELI

Gradski portal 018 – 13.02.2018.

Sve je spremno za Kup Radivoja Koraća koji se od 15. do 18. februara igra u hali Čair. Žreb je održan, a danas je u Media & reform centru održana konferencija za medije.

Sve organizacione pripreme su završene, karata još uvek ima, a kako bi se izbegle gužve apelujemo da se minimum sat vremena pre utakmica dođe u halu“, izjavio je predsednik Regionalnog košarkaškog saveza „Istočna Srbija“ i Organizacionog odbora Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća Uroš Parlić.

Kako se ne bi ponovile nemile scene od prošle godine, kada je zbog nesportskog ponašanja navijača i bakljade povređen Miodrag Radović, član Skupštine Košarkaškog saveza Srbje, Palić navodi da su preduzete dodatne bezbedonosne mere prilikom ulaska u halu, ali i samog kretanja u zoni oko Čaira za vreme igranja utakmica.

Kompleti karata su u prodaji i koštaju 2.000 dinara za tribine, odnosno 4.000 dinara za parter. Prodaja dnevnih ulaznica za četvrtfinala, kao i pojedinačnih za polufinala i finale počeće 15. februara na biletarnici hale “Čair”. Cene za četvrtfinala su 500 dinara za tribine i 1.000 za parter, za jednu polufinalnu utakmicu ljubitelji košarke moraće da izdvoje po 700 dinara za tribine, a za parter 1.200, dok je ulaz na finale 1.000 dinara za tribine i 2.000 za parter.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde