Naslovna Kultura Ivan Bosiljčić gost GO Medijana : Imponuje mi što publika želi poeziju...

Ivan Bosiljčić gost GO Medijana : Imponuje mi što publika želi poeziju u duploj meri!

461
0
PODELI

Gradski portal 018 – 12.02.2018.

Glumac Ivan Bosiljčić danas je bio gost gradske opštine Medijana, pred koncerte koje će održati na dan žena.. Rasprodata dva koncerta dokaz su njegove popularnosti i želje niške publike za nečim drugačijim. Bosiljčić  kaže da će to veče biti rezervisano za razmenu ljubavi i najdivnijih stihova poezije. Specifičnost ovih poetskih večeri jeste i prostor u kom se održavaju  jer je u pitanju prostor koji je idealan za razmenu dobre energije.

S obzirom da je navikao na rasprodate predstave i aplauze publike, pitali smo ga  kako reaguje na činjenicu da je „rasprodat“ i kada je u pitanju muzika, tj.  poezija koja se iskazuje kroz muziku:

„U vremenu rijalitija,i mnogih drugih štetnih sadržaja, veoma mi imponuje što će određeni broj ljudi, i to u duploj meri, izdvojiti vremei novac i dođe da uživa u jednompotpuno drugačijem sadržaju“ – navodi Bosiljčić.

Osim rada u pozorištu, i uspešnog perioda provedenog u Rusiji, uskoro ga gledamo u nastavku serije“Urgentni centar“, čije je snimanje u toku, dok je prikazivanje zakazano za par meseci  na nacionalnoj frekvenciji.

Pored profesionalnog, Ivan je poznat i po humanitarnim aktivnostima,pa je tako još jednom apelovao na sve nas da pošaljemo poruku za malu Nikolinu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde