Naslovna Društvo Radio Bum 018 proslavio četvrti rođendan!

Radio Bum 018 proslavio četvrti rođendan!

554
0
PODELI

Gradski portal 018 – 01.02.2018.

Pre tačno četiri godine, da današnji dan 1. februar, radio Bum 018 započeo je svoj program. Od tada do danas se mnogo toga promenilo, mnogo ljudi je prošlo kroz našu redakciju i kroz program, ugostili smo mnoge od vas i prijatno iznenađivali lepim poklonima. Ali ne brinite biće toga još, i to uskoro… Za nama su četiri naporne godine, nećemo reći da su bile lake, posebno ako uzmemo u obzir kako se danas teško živi. Ipak uspeli smo da nađemo svoje mesto na takozvanom medijskom nebu Niša.

“Za ove 4 godine  Bum Radio 018 je imao uspone i padove . Sada smo postali  pravi servis gradjana, Nišlije se bude uz Bum jutro uživaju na poslu uz Bum na poslu i piju kaficu uz popodnevni espresso sa Doris.  Da i u narednim godinama uživate uz hitove koji svi volimo, voli vas Vaš Bum Radio” – poručuje direktor i gl. i odgovorni urednik  Nikola Panić.

I drago nam je što smo doprli do vas, građana, što smo vam svako  jutro saputnik na putu do posla, pomoćnik u butiku, apoteci, frizerskom salonu ili marketu. Iza nas je desetak uspešno realizovanih projekata koji se tiču javnog informisanja građana, dotakli smo se tema kojih se većina ustručava da uvrsti u redovan program, jer nisu samo laka zabava , i tu ne stajemo, biće ih još više ove godine.

Hvala što ste nam ukazali poverenje. A sada podesite skale na 99,5 MHz i neka žurka počne!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde