Naslovna Društvo ”ĐUROLOGIJA” I BRANKO ĐURIĆ – PREMIJERNO U NIŠU

”ĐUROLOGIJA” I BRANKO ĐURIĆ – PREMIJERNO U NIŠU

287
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 12.01.2018

Autorski hit Branka Đurića – Đure, ”Đurologija”, trenutno je najgledanija predstava u celom regionu, a i šire. Naime, ”Đurologiju” je u poslednje 2 godine pogledalo preko 100 000 ljudi, a samo u Beogradu preko 25.000. Popularni Đura je gostovao u celom ex YU regionu, Australiji, Kanadi, SAD, zemljama zapadne Evrope i Skandinavije. U svim gradovima i mestima u kojima je predstavljena, ”Đurologija” je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top lista nadrealista” i ”Audicija” , ”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca I izaziva salve osmeha na licima.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu. ”Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, šta me dekoncentriše, itd.” kaže Đuro.

Sve one koji dosada nisu uspeli doći kod Đure po veliku dozu smeha, obaveštavamo da će popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom, premijerno nasmejavati publiku, u Nišu, u Domu Vojske, 08. februara od 20h.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde