Naslovna Hronika Dejan Šarković poginuo u eksploziji automobila

Dejan Šarković poginuo u eksploziji automobila

1156
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 20.12.2017

Muškarac koji je sinoć poginuo u eksploziji u niškom naselju Trošarina je Dejan Šarković. Dejan Šarkoviću je 2015. godine zapaljeno vozilo “reno modus” ali počinilac paljevine nije pronađen. On je paljevinu tada snimio i dostavio medijima kako bi pomogao istrazi ali to nije dalo rezultata.Prema prvim informacijama, on je smrtno stradao prilikom aktiviranja eksplozivne naprave koja se nalazila u njegovom vozilu “opel meriva” parkiranom u naselju Delijski visi. Stanari ulice gde je došlo do eksplozije kažu da je on stanovao u blizini.

Tragedija se dogodila u Francuskoj ulici, gde je vozilo u plamenu bilo parkirano ispred kompleksa vojnih zgrada. Hitna pomoć je odmah intervenisala, ali je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.

Video sam parčiće čovekovog mesa oko automobila koji se potpuno raspao. Četiri ili pet vozila koja su bila u blizini takođe su se zapalila. Tragedija se desila pored kontejnera na nekih pet metara od ulaza u zgradu sa brojem četiri – rekao je za Kurir jedan od stanara.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde