Naslovna Društvo Počelo sređivanje pružnih prelaza

Počelo sređivanje pružnih prelaza

674
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 07.12.2017

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović, sa svojim saradnicima obišao je radove na rekonstrukciji pružnog prelaza koji se nalazi na teritoriji opštine Palilula-popularnu Palilulsku rampu.
Zbog velikih problema koje Niš ima sa pružnim prelazima, doneta je odluka da Grad Niš, zajedno sa Železnicom Srbije, uloži neophodna finansijska sredstva za rekonstrukciju istih. Obnavljanje pružnih prelaza – ističe gradonačelnik Bulatović -podrazumeva kompletnu zamenu konstrukcije i podloge, pri čemu se očekuje da vozovi krenu danas, 07. decembra 2017. godine, do 17 sati.
Asfaltiranje i saniranje pružnih prelaza, prema rečima gradonačelnika Niša, počeće u prepodnevnim satima 08. decembra 2017. godine. On je istakao da troškove rekonstrukcije snose Grad i Železnica Srbije. „Za ovu namenu Grad je iz svog budžeta izdvojio tri miliona dinara“, poručio je Bulatović. „Sa svoje strane“, dodao je, „železnica izdvaja sredstva za svu neophodnu opremu“.

Na teritoriji Grada Niša rekonstruiše se više pružnih prelaza kod Apelacionog suda, u ulici Dimitrija Tucovića i na teritoriji Brzog Broda, na potezu „Cumtobel“ – Suvi Do.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde