Naslovna Društvo Najava humanitarnog turnira “3na3” za OŠ Njegoš

Najava humanitarnog turnira “3na3” za OŠ Njegoš

325
0
PODELI

Gradski Portal 018 – 01.12.2017

Kao i prethodne četiri godine, JCI Niš i ovog decembra organizuje humanitarni turnir u basketu „3 na 3“. Cilj turnira je tradicionalno prikupljanje sredstava za unapređenje uslova školovanja u niškim osnovnim školama, a ove godine 16 sjajnih ekipa igraće za multimedijalnu učionicu OŠ „Njegoš“, pod parolom „Koš za Njegoš“.

Školi “Njegoš” su potrebni kompjuteri, projektor i trakaste zavese za multimedijalnu učionicu, a mladi aktivni građani Niša će se potruditi da im to obezbede uz pomoć sugrađana.

Sredstva će biti prikupljana kako putem kotizacija timova koji će uzeti učešće na samom turniru, tako i kroz dobrovoljne priloge navijača, te vas pozivamo da dođete da navijate i  budete deo ove utakmice humanosti u kojoj svi pobeđujemo!

Publiku će na samom turniru zabavljati DJ Wannabe i propratni program a ulaznica je dobro raspoloženje i dobrovoljni prilog prema mogućnostima ili knjiga za školsku biblioteku.

Turnir će se održati u sportskoj hali OŠ „Mika Antić“, u subotu, 9. decembra, u periodu od 8 do 14 časova i svi su dobrodošli!

Volonterska organizacija JCI Niš ove godine proslavlja 10 godina postojanja i rada u Nišu, a humanitarnitni turnir “3 na 3” je jedan od naših najpoznatijih projekata. Kako je turnir izgledao prethodnih godina možete videti na linku: http://nis.jci.rs/projekat-jci-3-na-3/, a detalje o ovogodišnjem turniru možete u narednim danima pratiti na Fejsbuk event-u: https://www.facebook.com/events/533859126962715/

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar

Connect with Facebook

Molimo vas unesite vaše ime ovde